Burza závodníků

nová kategorie

ahoj, co takhle zalozit kategorii rodice s detmi?
vzdycky sme na kvadriatlon jezdili rádi a letos bychom rádi i s naším potomkem: na běh do šátku, na lodi na porcelá a na kolo do přívěsu, jen by to na kolo asi trochu lehčí teren, nez cosi vybavuji z minulých ročníků. :-)

Re: nová kategorie

Ahoj Maruško,
nakonec Jury rozhodla tuto kategorii letos nezařazovat. Nicméně můžete to zkusit mimo soutěž, když se mi Váš potomek podepíše, že závodí na vlastní nebezpečí :) Jo a trať kola je letos extrémně jednoduchá...

Díky za závod

Opožděně, ale přece. Moc děkujeme za perfektní závod! Těšili jsme se na něj pěkně dlouho a taky stál za to!

Doufáme, že budou někdy i fotky od Matěje!
D´Ještě jednou dík a příští rok ahój!

At žije kvadráč

Jeden z vrcholů sportovního roku je za námi a tak jménem teamu Jasná páka děkuji moc Všem pořadatelům (hlavně Verče,Davidovi a Honzovi-nahoru) a soupeřům za pěknej den v přírodě.
Kdo jste nemohl být až do noci u ohně, můžete litovat-výkon kytaristy byl i v jarní bouři jedinečnej.
A ted 28.5. doporučuju Běh na Lysou. Závod s Ostravice na Lysou h. nesoucí se v podobném duchu jako kvadriatlon-i když jenom běh.
SKOL

podekovani

Ahoj, diky vsem organizatorum za skvely zavod a pristi rok se zase uvidime.....

Veliké poděkování

Tímto bych moc rád poděkoval za náš tým zdravotně "zralých" hlavně Verče Leftusové a Davidovi Michaličkovi za naprosto super zorganizovanou akci.Opět v duchu předchozích ročníků , nádherné tratě , perfektní místo, všechno to šlapalo jako hodinky a hlavně mělo to naprosto famosní atmosféru , kde nechyběly sportovní výkony ani legrace ,pohoda ,korektnost a v neposlední řadě ani vzpomínka na našeho kamaráda Honzu Kovrče. Dík patří nejem těmto dvěma , ale i té spoustě ostatních - "bezejmenných" , kteří pomáhali a odvedli veliký kus práce a samozřejmě i spolutrpitelům závodníkům ,kteří na trati úpěli více či méně,než my :-)).Všem z nich patří i pomyslný kousek z naší medaile , překvapivě vybojované.:-)))Moc jsme si to s Martym užili , tak díky za nás za oba a zase za rok:-))

Přidat nový příspěvek