Zhodnocení závodu

Ahoj všem,

už po třinácté věřím, že jste si pěkně zazávodili a užili si pěkný den. Napadá mě pár věcí, které se pokusíme do příště vylepšit. Jestli máte i další připomínky, dejte vědět.

  • náročnost závodu - někteří si stěžovali na příliš drsné kolo a hlavně závěrečný orienťák... jasně, stoupání od řeky bolelo a pro většinu se asi nejednalo moc o "běh". Ale zase voda a běh byly spíš kratší a celkový čas vítěze byl dokonce rychlejší než loni. Nicméně příští rok plánuji udělat kratší a techničtější kolo a jednodušší OB.
  • značení kola - dělali jsme, co jsme mohli, ale přesto se někteří z vás ztratili. Je nám to líto, zavinila to nevídaná souhra náhod (dvoje oranžové značení, rozdělení v nejméně přehledném místě, závodníci kochající se zahradními bazény namísto koukání po šipkách atp.) Snad se to nebude opakovat, ale aspoň, že jste se všichni nakonec našli na krásné Lipnici :)
  • podvádění při OB - máme hlášeno několik obcházení pravidel, že u kontroly musí být oba. Bohužel nevíme čísla, ale příště skutečně zpřísníme kontroly.
 
Pro příští ročník plánujeme zase přesun do jiné lokality. Kdybyste měli tip, napiště emailem. Zatím to vypadá na okolí Českého Šternberka nebo Kácova, ale uvidíme. Možná se vydáme zpět na některé z osvědčených míst.
 
Příští ročník - sobota 7.května 2016.